Oplossingen voor uw zaak

Steeds vaker worden wij gecontacteerd om oplossingen te zoeken in het bedrijfsleven. Diensten naar bedrijven zijn soms heel specifiek en gaan best ver. In de volgende 2 takken willen we graag van dienst zijn:

 

Entertainment

Vergaderen

 

“Zijn er eenvoudige manieren om mijn scherm draadloos te delen met een groot scherm?” Dat is één van de meest gestelde vragen die we krijgen. En ja, er zijn verschillende manieren om dit te doen, elks met verschillende eigenschappen. Graag vertellen we meer in onze winkel.

 

Een stap verder gaan we met videoconferentie in “small meeting rooms”. Hiervoor gebruiken we meestal een videobar oplossing onder het scherm of een compacte speaker met camera die op de bureau geplaatst wordt. De camera focust op de persoon die het gesprek voert in de kamer, dit is duidelijker voor de contactpersoon waarmee u de meeting houdt. Enkele merken: Samsung Flip Pro,

Barco Clickshare, Airtame, Meeting Owl, Biamp,…

Wij weten als geen ander dat muziek beleving is. Dit strekt zich in die mate door dat het een noodzakelijk onderdeel vormt in de winkelbeleving voor uw klant. Hoe warm en gezellig een ruimte nog aangekleed mag zijn, zonder muziek tast dit de ervaring van klanten aan. Nog geen muziek of de kwaliteit niet voldoende? Wij helpen u graag verder en voorzien installaties voor:

– Winkelpanden en praktijken (ook multiroom)

– Montage hal

– Cafetaria en café

– Restaurant en brasserie

vergaderen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?