Onze service

Een feest voor de ogen en oren

Het feest in beeld en geluid start in onze winkel. Daar tonen we u al de mogelijkheden van subliem beeld en geluid, van flatscreen, streaming, personal-audio-apparaten tot een volledig home-entertainmentsysteem. Onze vakmensen geven u tekst en uitleg en natuurlijk kunt u alles zelf uitproberen. Wij verwachten u!

Ontdek onze winkel

Installatie, reparatie en onderhoud

U weet precies wat u wilt? Wij zorgen voor een snelle en kwaliteitsvolle installatie door een ervaren team van medewerkers, configuratie van alle systemen en de eventuele aansluiting van randapparatuur inbegrepen. Na oplevering voert ons team een grondige kwaliteitscontrole uit en u hebt ook recht op een degelijke na-service. Als u geen beeld heeft, dan hebt u recht op een vervangtoestel. Ook als de waarborgperiode is verstreken.

Onze garanties voor topservice

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u ook volop genieten van premium beeld en geluid? Onze specialisten en ons team staan voor u klaar met de beste oplossingen. Wij luisteren en adviseren. In een persoonlijk gesprek ontdekt u alle mogelijkheden. Kom langs in onze winkel of neem contact op met ons. We zijn er voor u!