Merken

Merken die tellen voor beeld en geluid

Een kwaliteitsvolle service door een ervaren team van medewerkers in combinatie met de beste merken geven uiteindelijk sublieme resultaten in beeld en geluid. Met onze merken kijkt en luistert u zoals nooit tevoren, daar beleeft u jaren later nog plezier van, thuis of in het bedrijf.

Goed om te weten

U bent op zoek naar een tv-meubel of -kast? Al uw apparaten netjes opgeborgen en verborgen in een passend meubel? Teletechnics Audio en Video biedt u kasten in standaardafmetingen of op maat. U kiest de afmetingen, de kleur en de afwerking met een lift, deur of klep … precies zoals u het wilt. Onze kasten kunnen bovendien altijd gesloten blijven, de geluidskwaliteit blijft perfect en ook uw installatie bedient u zonder problemen. Vraag ernaar in de winkel, diverse modellen staan klaar in verschillende afwerkingen!

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u ook volop genieten van premium beeld en geluid? Ons team staat voor u klaar met de beste oplossingen. Wij luisteren en adviseren. In een persoonlijk gesprek ontdekt u alle mogelijkheden. Kom langs in onze winkel of contacteer ons via telefoon of email. We zijn er voor u!