Over ons

Knowhow in beeld en geluid

Met Teletechnics Audio Video bent u zeker van uw zaak: dankzij ons ervaren en vakkundig team krijgt u professioneel advies, merkproducten en een topservice voor al uw wensen in beeld en geluid. We nemen de tijd voor  uw vragen en advies, wij zorgen voor een perfecte match in beeld en geluid. Reken op onze expertise, zowel voor uitgekiende projecten als voor een televisie die vervangen moet worden.

Concreet gaan we als volgt te werk

Teletechnics Audio Video zoekt altijd naar de meest effectieve en beste oplossing in beeld en geluid, die perfect past bij uw woning of uw bedrijf. Know-how en topservice maken het verschil, ongeacht of het gaat om een vervangtoestel, een volledig home-entertainmentsysteem of een audiovisuele oplossing voor uw bedrijf.

De visie van Teletechnics

Kris van Gils, zaakvoeder van Teletechnics Audio Video, verwoordt het zo: “Toestellen zijn uiteraard belangrijk, maar wij focussen op het totale plaatje, een optimaal op de persoonlijke wensen van de klant afgestemd product, vakkundig geplaatst en waar nodig geruggensteund door een eigen hersteldienst. Wij bieden een ruime keuze in producten en wij verzorgen graag de integratie in thuisnetwerken op maat van de klant. Klanten die gebruik willen maken van moderne streamers, de klassieke cd of platen? Wij keren niemand de rug toe, we hebben voor ieder wat wils.”

Wilt u graag een vrijblijvend gesprek?

Wij nemen graag de tijd voor u en uw vragen. Kom langs in onze winkel of neem contact op met ons. We zijn er voor u!